Kausala, Pooli 2A
Julkaistu: 27.12.2022 10.57

D-tyttöjen syyskauden viimeinen turnaus pelattiin kotihallissa marraskuun lopulla. Kotijoukkue Yritys oli saanut ensimmäistä kertaa jalkeille kaikki kahdeksan pelaajaa.

Turnauksessa pelattiin kahden erän otteluita eli osa peleistä päättyi myös tasapeliin. Tähän erikoistuivat myös Yrityksen tytöt ja kaikki sarjataulukon pisteet saalistettiin juuri näistä 1-1 päättyneistä peleistä. Kotijoukkue peluutti tasaisesti jokaista pelaajaa, joka tarkoitti monesti sitä, että ne pelaajat, jotka pelasivat ensimmäisen erän, jäivätkin huilimaan toiseen erään. Tästä syystä myös pelin taso vaihteli jonkin verran. Tärkeää kuitenkin vielä tälläkin ikäluokalla on, että kaikki pelaavat ja myös se, että kaikki oppivat pelaamaan kaikkien kanssa. Erikoistumisen aika on vasta myöhemmin.

Viimeisen turnauksen jälkeen osa joukkueen pelaajista kävi osallistumassa Etelän alueen järjestämään Tehotreeniin Hollolassa, josta tytöt saivat hyvää oppia tulevaisuutta ajatellen. Omissa treeneissä suunnattiin katseet jo ensi syksyyn ja käynnistettiin pikkuhiljaa jo ison pelikentän treenejä. Näitä treenejä jatketaan varmasti pitkin kevättä.