Kausala, Tiikerisarja lohko 5
D-tytötJulkaistu: 01.10.2023 18.12

D-tyttöjen Tiikerisarjajoukkueen kausi 2023-24 alkoi turnauksella kotihallissa. Vierailijoiksi oli saatu Salpis Pandat Hollolasta, KoLe-57 Kouvolasta ja Korian Ponsi.

Pieni, mutta pippurinen Yritys-joukkue aloitti turnauksen hieman arkaillen. Olihan viime vuoden joukkueesta iso osa pelaajia siirtynyt sarjaa ylemmäs C-tyttöihin ja E-tytöistä saatu vain yksi uusi pelaaja.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Korian Ponsi. Ottelu eteni melko tasatahtiin, mutta ote pysyi hienokseltaan kuitenkin koko ajan Yrityksellä. Ponsi taipui siis suoraan kahdessa erässä 0-2. Toinen ottelu oli entuudestaan tuttua Salpista vastaan. Joukkueessa oli todella taitavia ja pitkiä tyttöjä, jotka ottivat nopealla pelillään reilun johtoaseman jo heti ottelun alusta alkaen. Ero kasvoi nopeasti ja vaikka Yrityksen tytöt onnistuivat lopussa omissa suorituksissaan, oli erävoitto helppo Salpikselle. Toisen erän alku oli tasaista, mutta loppua kohden Salpis meni menojaan ja otti suoran 2-0 voiton. Päivä päättyi 2-0 voittoon KoLen tyttöjoukkueesta, vaikka useiden syöttövirheiden vuoksi KoLe pysyi hienosti pelissä mukana.

Päivän parasta antia kotijoukkueella oli onnistuneet ja kovat aloitussyötöt. Kaikki toisen vuoden D-tytöt syöttivätkin läpi turnauksen yläkautta. Toinen ilahduttava asia oli pallojen loppuun pelaaminen. Pallojen perässä juostiin ja vaikka kaikkia ei saatukaan onnistuneesti nousemaan, kaverit auttoivat ja pelasivat pallot loppuun saakka.