Ruokolahti, Aluesarja pooli 6E2
D-tytötJulkaistu: 09.03.2024 21.50

D-tyttöjen kauden viimeinen pooliturnaus pelattiin Ruokolahdella. Matkaan lähti koko tyttöviisikko, mutta tällä kertaa Venla oli yli-ikäisyytensä vuoksi "pelikiellossa" ja toimi joukkueen huoltaja. Tiikerisarjan säännöissä lukee, että yli-ikäistä käyttävä joukkue ei voi osallistua sarjan finaaliturnaukseen, joten neljän pelaajan oli tarkoitus pelata.

Turnaus ei lähtenyt käyntiin kovinkaan hyvin, vaan Salpiksen pojat syöttivät Yrityksen tytöt lähes kumoon. Selvän 2-0 tappion myötä tuli lisää vastoinkäymisiä, kun Cian peukalo vääntyi ja joukkue menetti ainoankin vaihtopelaajan.

Toisessa pelissä vastustajana ollut tuttu Korian Ponsi hallitsi ensimmäistä erää, mutta hienosti kentällä ahertanut kolmikko taisteli voiton toisesta erästä ja ratkaisua lähdettiin jälleen kerran hakemaan kolmannesta. Siinä Yrityksen tytöt nappasivat mahtavan alun ja johtivat erää mm. jo 8-0 ja 13-5. Kolmas erä ja koko peli hienosti taistelleelle Yritykselle 2-1.

Nopean tauon jälkeen päivän viimeisessä pelissä vastaan asettui koko päivän hienosti pelannut kotijoukkue Raju D2, joka onnistui ensimmäisessä erässä voittamaan väsyneen Yrityksen. Toinenkin erä näytti menevän Rajulle, mutta erän lopussa Yritys kiri ja saavutti karkumatkalla olleen vastustajan. Lopulta erä kääntyi kuitenkin Rajulle 27-25.

Lohkon 3.tila toi joukkueelle paikan Tiikerisarjan finaaliin pelaamaan sijoista 1-6. Turnaus pelataan huhtikuun puolivälissä.

Mukana Ruokolahdella olivat Irem, Cia, Silja ja Tuuli. Valmentajana Kati ja huoltajana (ja valokuvaajana) Venla