Helsinki, Tiikerisarja pooli 2B
D-tytötJulkaistu: 10.12.2023 20.07

Vuoden viimeinen D-tyttöjen turnaus pelattiin Puistolan Urheilutalossa Helsingissä. Vastukset tiedettiin etukäteen koviksi, sillä edellisen turnauksen voiton johdosta joukkue oli päässyt nousemaan B-pooliin.

Kampaukset oli mintissä ja kimallukset poskipäissä, kun tytöt saapuivat kentälle. Ensimmäiseen otteluun vastaan asettui PuMa Volley tyttöjoukkue Pingut. Peli alkoi Yrityksen tyttöjen hallinnassa, mutta PuMa sai juonesta kiinni toisessa erässä. Ratkaiseva kolmas erä kuitenkin Yritykselle eräpistein 15-13. Heti perään vastaan asettui Artami Imatralta. Hienoa peli oli havaittavissa puolin ja toisin. Pallo eli ja tytöt liikkuivat hienosti. Jälleen kahden erän jälkeen oltiin tasatilanteessa, mutta kolmanteen erään Artami tuli vahvana ja vei voiton.

Tunnin tauon jälkeen vastassa olikin PuMan poikajoukkue Teal. Pojat ratkaisivat ottelun oikeastaan jo alkulämmittelyssä. He iskivät korkealta ja kovaa sekä syöttivät kovin hyppysyöttöjä, joita ei vaan ollut mahdollista saada nostettua. Hienosti ja rohkeasti tytöt taistelivat pitkiä ja isokokoisia poikia vastaan, mutta ilman erävoittoja kuitenkin jäätiin.

Joulun jälkeen D-ikäisten Alue- ja Tiikerisarja yhdistyvät, joten tammikuusta alkaen joukkue pääsee testaamaan, kuinka paljon kovempi taso Aluesarjan joukkueissa onkaan. Sitä ennen vielä viikko treenaillaan ja sen jälkeen jouluna hetki huilaillaan ennen kevään kierroksia.