Pooli 1D11, Lahti 4.11.
C-tytötJulkaistu: 04.11.2023 19.46

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue kimmo 2. Heti alussa karkasimme 0-6 johtoon. Ja johtoasemamme pysyikin koko erän loppuun asti. Ensimmäinen erä siis 0-1 meille. Toinen erä alkoi samoissa merkeissä meille ja johdimme pelin alkua 0-3. Toisen erän puolessa välissä johdimme peliä jo 8-15. Loppujen lopuksi erä taipui meille 9-25.

Toisessa pelissä vastaan tuli EsLe C/D. Erä alkoi tasaisesti, kunnes EsLe karkasi 3-8 johtoon. Siitä meillä ei ollut kuin suunta ylöspäin. Ja erän lopussa peli olikin tasan 22-22. Ensimmäisen erän voitimme tiukalla ja tasaisella pelillä 27-25. Toinen erä alkoi meillä vahvasti ja jo 10 pisteen kohdalla tilanne oli 10-5. Koko erä jatkui meidän johtoasemassa, ja loppujen lopuksi voitto tuli pistein 25-16 hyvällä omalla pelillä.

Kolmannessa ja päivän viimeisessä pelissä vastaan tuli RiU. Ensimmäinen erä alkoi hyvin tasaisesti ja pelasimme todella hyvin. Vielä puoleen väliin asti peli oli todella tasaista. Mutta lopulta ensimmäisen erän voitti RiU pistein 22-25. Toinen erä alkoi myös tasaisesti ja jälleen kerran puoleen väliin asti peli oli todella tasaista. Sitten meille iski väsymys ja RiU karkasi johtoon. Loppujen lopuksi erä taipuikin RiU:lle 12-25.

Joukkueessa pelasivat; Enna Peltola, Vilja Vainio, My Kilkki, Lotta Hyypiä, Laura Tatarintseva, Isabelle Tatarintseva (kapt.), Moona Kostiander, Neea Turunen ja Sofia Hoikkala. Valmentajana Maija Leivo, apuvalmentajana Mimmi Peltola ja joukkueenjohtajana Katja Turunen.