Välierä I4, Espoo 16.3.
C-tytötJulkaistu: 24.03.2024 20.11

Ensimmäinen peli Salpis C1 vastaan lähti käyntiin ihan hyvin. Erä oli tasainen aluksi, mutta loppua kohden jäätiin vähän jälkeen, joten Salpis voitti ensimmäisen erän. Toinen erä lähti myös hyvin, mutta sen jälkeen alkoi tulla paljon omia virheitä, niinpä meille tuli ensimmäisestä pelistä 0-2 häviö.

Toinen peli pelattiin EsleC2 vastaan. Ensimmäinen erä oli meidän ainoa voittoerä, kaksi muuta hävisimme. Ensimmäinen erä oli tosi hyvää joukkuepeliä ja täynnä kannustusta. Toiseen erään lähdimme liian ”takki auki”, ja se kääntyikin meidän sähläyksestä erähäviöön. Kolmas erä oli tiukkaa taistelua, mutta se ei tällä kertaa riittänyt erävoittoon.

Kolmas peli oli ViLePaa vastaan. Ensimmäinen erä oli todella tasaista peliä ja meiltä hyviä omia suorituksia, joka sitten riittikin erävoittoon. Toisessa erässä kokoonpanot muuttuivat vähän erilaisiksi, jonka takia jäätiin heti aluksi jälkeen. Toinen erä meni siis ViLePalle. Kolmannessa erässä kokoonpanot muuttuivat taas normaaleiksi. Hyvät omat suoritukset johtivat pelin meidän 2-1 voittoon.