Pooli 3F6, Helsinki 17.12.
C-tytötJulkaistu: 17.12.2023 18.14

17.12 pelattiin turnaus Helsingissä. Ensimmäinen peli Salpis1 vastaan. Omia virheitä tuli paljon, joten ensimmäinen erä hävittiin 25-18. Toinen erä oli suhteellisen tiukka, mutta omia virheitä tuli, joten toinen erä hävitettiin 25-21. Salpis vei pelin 2-0.

Toinen peli PuMa C2 vastaan. Ensimmäisessä erässä alussa jäätiin vähän jälkeen, mutta sitten otimme vähän kiinni PuMaa. Kuitenkin lopulta PuMa nappasi voiton ensimmäisestä erästä 25-18. Toisessa erässä jäimme taas vähän jälkeen, mutta loppua kohden aloimme kirimään. Lopulta erä päättyi PuMan voittoon 25-21. Tämänkin peli siis 2-0 häviö.

Kolmas peli ViLePaa vastaan lähti tasaisesti käyntiin, mutta lopulta erä päättyi 25-22 ViLePan voittoon. Toinen erä oli aika tiukka ja tasainen. Lopulta toinen erä päättyi 21-25 meidän voittoon.

Kolmanteen erään lähdettiin hyvällä energialla ja peli oli todella tiukkaa, mutta lopulta erä päättyi meidän voittoon 13-15. Viimeinen peli siis meidän voittoon 2-1.