Pooli 2G6, Imatra 25.11.
C-tytötJulkaistu: 28.11.2023 17.04

Ensimmäinen pelimme oli PasMäViä vastaan. Heti alusta peli ei ihan lähtenyt käyntiin, oli vaan muutaman pisteen ero. Oma pelimme oli vähän hakusessa, mutta erän puolivälissä saimme joten kuten pelin haltuun ja nappasimme ensimmäisen erän pisteillä 25-19. Toisessa erässä heti alussa nappasimme 7-3 johtoaseman ja pelimme parani huomattavasti ensimmäisestä erästä. Erän puolivälissä olimme vieläkin johdossa ja lopulta voitimme erän 25-9. Mutta pelissä oli paljon parannettava.

Toinen peli oli tuttua Kimmo c1 vastaan. Peli oli huomattavasti parempi kuin edellinen. Melkein heti alussa pisteet olivat tiukat 3-3 ja niin jatkui koko pelin ajan. Pelin lopussa aloimme saamaan peliämme kunnolla haltuun ja voitimme ensimmäisen erän pisteillä 25-29. Toisen erän pelasimme aika samanlaisella pelillä kun ensimmäisen ja peli oli myöskin tiukkaa. Menimme aika tasaisilla pisteillä koko erän, mutta loppuen lopuksi voitimme samoilla pisteillä, kuin edellisen 25-19.

Seuraavaan peliin vastaan asettui Raju C2. Peli alkoi suhteellisen tasaisesti, mutta saimme kuitenkin pienen etumatkan lukemin 8-2. Tämän jälkeen pisteitä tuli tasaisesti molemmille mutta kaulamme ansiosta olimme johdolla 21-16. Tästä eteenpäin loput pisteet olivat meille.

Toisen erän alussa anoimme vastustajalle ilmaisia pisteitä huonolla puolustuspelillämme. Saimme kuitenkin puolustuksen kuntoon ja peli jatkui pisteiden painoittuessa meille. Voitimme toisen erän loppujen lopuksi 25-12.

Päivän neljänteen ja viimeiseen peliin kotijoukkue Artamia vastaan lähdettiin hyvin ja varmoin mielin. Peli oli lähinnä meidän syöttöjä, joilla pärjättiin 17 pisteeseen asti. Syöttöputkemme kuitenkin katkesi ja lukema oli 17-1. Tämänkin jälkeen peli painottui kokoajan meille ja voitimme erän 25-3.

Toiseen erään lähdimme jälleen hyvin mielin. Peli alkoi mennä vähän tasaisemmin, mutta kuitenkin johtoasema oli kokoajan meillä. Erä päättyi 25-11.