E-tytöt Puistolassa, B-tytöt Valkealassa
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 06.01.2023 14.27

E-tytöt Puistolassa, B-tytöt Valkealassa

Yrityksen B-tytöt taisteli Valkealassa

E-tytöt sijoitusturnauksessa Helsingissä

Kausalan Yrityksen B-tyttöjen lentopallojoukkue oli toipunut raastavasta Vaasan matkastaan mainiosti ja taisteli Valkealassa SM-sarjan Pooliturnauksessa mainiosti toiseksi. Turnauksen kakkossija tuli kaikki pelit voittaneen Mikkelin Passareiden takana niukimmalla mahdollisella tavalla, kun Yrityksen lisäksi Kajo ja PuMa Volleyn C-tyttöjen Akatemiajoukkue voitti kukin yhden ottelun. Erävertailussa, voitetut ja hävityt erät, Yritys oli kolmikosta paras tuloksella 4-4, kun se PuMalla oli 4-5 ja Kajolla 2-5.

Yrityksen joukkueessa pelasivat Hertta Niemi, Noora Laitinen, Minttu Peltola, Aada Romppainen ”C”, Noora Ojala, Iiris Niemi, Viivi Laaksonen, Saana Tapio, Oona Jalkanen, Oona Ojala (lib) ja Elisa Arola. Joukkueen valmennuksesta vastasi Erika Sauvala apunaan Sami Arola ja huoltajana Janna Niemi.

Yrityksen E-tytöt matkustivat kahdella joukkueella Helsinkiin, missä pelattiin Etelän Alueen Tiikerisarjan sijoitusottelut 1-5. Turnauksen ykköseksi pelasi Korson Veto voittamalla kolme ottelua 2-0 ja pelaamalla yhden 1-1 tasapelin Yrityksen Pupuja vastaan.

Yrityksen Puput sijoittui yhdellä voitolla ja kahdella tasapelillä toiseksi ennen eräpisteissä kolmanneksi jäänyttä PuMa Volleyn Leobardit joukkuetta.

Yrityksen Tiikerit sijoittui voitolla ja tasapelillä neljänneksi. Viides oli kahdesti tasuriin päässyt PuMan Tiikerit.

Yritys Puput pelasi kokoonpanolla Lotta Kiiski, Mimosa Kostiander, Irem Köse, Sara Rajakko ja Elsa Rantonen. Valmennuksesta vastasi Kaisa Niittymaa.

Tiikereiden kokoonpano oli Taika Haukkavuori, Henni Pehkonen, Martta Peltola ja Emma Ryyppö. Valmentajana oli Suvi Taimisto ja molempien joukkueiden johtajana Minna Porevesi.

Mainittakoon, että Yrityksen joukkueet vaihtoivat opetustarkoituksessa jokaiseen otteluun eri kapteenin

.