Kauden päättäjäisissä hieno tunnelma
Julkaistu: 05.06.2023 21.24

Kauden päättäjäisissä hieno tunnelma

Lentopallokauden päättäjäisiä vietettiin aurinkoisissa tunnelmissa Ravilinnan urheilukentällä toukokuun lopulla. Seuran kesätyöntekijät Hilla, Minttu ja Saana olivat kehittäneet monipuolisen ohjelman illalle. Joukkueina kisailtiin leikkimielisesti mm. nopeudessa, sorminäppäryydessä, muistissa, tarkkuudessa ja kekseliäisyydessä. Kaikki ikäluokat saivat mukavasti joukkueet kasaan. Myös paikalla olleet vanhemmat uskaltautuivat kasaamaan oman joukkueen ja haastamaan kisassa juniorit.

Tapahtuman toinen tärkeä ohjelmanumero oli palkitsemiset. Jokaisen kauden päätteeksi palkitaan joukkueiden tsemppipelaajat, ahkerat talkoolaiset, valmentajat, apuvalmentajat ja joukkueiden johtajat. Tsemppipalkinnot pokkasivat Helmi Peltola, Irem Köse, Laura Tatarintseva, Iina Kokko, Aada Romppainen ja Ansa Liikkanen. Vuosittain Yritys palkitsee myös nuoret, jotka ovat olleet erityisen ahkeria mm. hoitamalla nuorempien ikäluokkien turnauksissa tuomaroinnit ja kirjuroinnit. Näitä pelaajia muistetaan vuosittain palkintomatkalla esim. naisten SM-liigan otteluun, keilaamaan tai muuhun mukavaan yhteiseen tekemiseen. Tällä kaudella talkoopalkinnot saivat Mimosa Kostiander, Tuuli Makkonen, Moona Kostiander, Kiira Haukkavuori, Lotta Hyypiä, Emilia Leivo, Enna Peltola, Elina Noukkala, Iiris Niemi, Hertta Niemi, Minttu Peltola ja Ansa Liikkanen. Valmentajat, apuvalmentajat ja joukkueenjohtajat tekevät kauden aikana hurjan määrän talkootunteja. Seura kiittää myös valtavasti heitä kaikkia.

Kisailujen ja palkitsemisten lomassa päästiin porukalla nauttimaan myös tarjoiluista. Kahvi ja mehu maistuivat kaikille ulkona erinomaisesti. Paikalla oli n. 70 pelaajaa, valmentajaa, vanhempaa ja muuta perheenjäsentä. Kiitos jokaiselle osallistujalle.

Pelaajien vanhemmat heittäytyivät hienosti ja lähtivät isolla joukolla mukaan kuuden tehtävärastin leikkimieliseen kisailuun