E-tytöillä kotiturnaus
Voimistelu ja Urheiluseura Kausalan Yritys r.y.Julkaistu: 18.03.2024 19.38

E-tytöillä kotiturnaus

E-tyttöjen Simarusinat ja Hattivatit pelasivat kotihallissa tiiviin ja vauhdikkaan turnauksen.

Aluesarjassa Simarusinat saivat vastaansa PuMan Leijonat, Perttulan Tähden Sankarit ja Ruokolahden Rajun 1-joukkueen. Tiikerisarjaa pelattiin viiden joukkueen voimin, kun Hattivattien vieraaksi saapuivat Ruokolahden Rajun 2- ja 3-joukkueet, Valkealan Kajo ja Artami Imatralta.

Turnaus oli täynnä vauhtia ja hienoja onnistumisia. Kotijoukkueiden kuudesta pelistä viisi päättyi Yrityksen tyttöjen voittoon. Molemmat joukkueet nappasivat omissa lohkoissaan ykköspaikat. Kiitos vielä vierasjoukkueille, kun sopeuduitte ja joustitte tiiviin ja aikaistetun otteluohjelman läpiviemiseksi. Kiitos myös naapuriseura @kyljykset yhteistyöstä, että saatiin turnaus liikuntahallin tuolabuukkauksesta huolimatta järjestettyä. Reilussa neljässä tunnissa urakoitiin yhteensä 14 peliä ja 36 erää.

C-tytöt pelasivat viimeisen pooliturnauksensa ennen välieräkierrosta Espoossa. Joukkue oli matkassa vain kahdeksalla pelaajalla eikä vaihtoihin juuri ollut mahdollisuuksia. Kotiin palattiin yhden voiton ja kahden tappion kanssa.